Small-scale agro-industrialization

hygiene, quality and legal aspects

Authors

  • Leomar Luiz Prezotto UFSC: Cepagro (ONG)

Keywords:

agroindustry, sanitary laws, produts of animal origin

Abstract

This article aims to discuss small-scale agroindustrialization and its relationship with sanitary inspection for products of animal origin and with the set of laws that regulate these services.

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Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina - Epagri

Author Biography

Leomar Luiz Prezotto, UFSC: Cepagro (ONG)

Possui graduação em Agronomia pela Universidade Federal de Santa Catarina(1990) e mestrado em Agroecossistemas pela Universidade Federal de Santa Catarina(1999). Atualmente é Autônomo da Consultor Autônomo. Tem experiência na área de Agronomia, com ênfase em Unidade de Produção Familiar. Atuando principalmente nos seguintes temas:agroindústria rural de pequeno porte, ambiente institucional, legislação sanitária, inspeção sanitária, agricultura familiar.

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Published

1997-12-01

How to Cite

Prezotto, L. L. (1997). Small-scale agro-industrialization: hygiene, quality and legal aspects. Agropecuária Catarinense Journal, 10(4), 8–13. Retrieved from https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/2008

Issue

Section

Technical report